ΠΑΣΠ Οικονομικού

Άλλη μια Νίκη Λογικής και Ευθύνης | ΠΑΣΠ Οικονομικού

30 Οκτωβρίου 2017 In Ανακοινώσεις

Ως ΠΑΣΠ Οικονομικού  θεωρούμε την Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία αδιαπραγμάτευτη και πάντα κινούμαστε  με γνώμονα αυτή την αρχή.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας οριστικοποιεί την κανονική διανομή συγγραμμάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν η μόνη πολιτική δύναμη του Οικονομικού που κινηθήκαμε καίρια προς επίλυση του προβλήματος από την ρίζα και όχι αερολογώντας με άμεσο Πρωτοκολλημένο Αίτημα στο Υπουργείο και συνεχή επικοινωνία με τον ΣΕΕΒΙ.

Με την παραπάνω ανακοίνωση γίνεται φανερό ότι είμαστε η μόνη παράταξη με απτές και ουσιαστικές λύσεις για τον γενικότερο καλό του Συλλόγου μας, αντικατοπτρίζοντας τα θέλω και τις ανάγκες του κάθε συμφοιτητή μας ξεχωριστά.

Προς απλή αποτύπωση των γεγονότων ούτε υποχωρήσαμε μπροστά στο πρόβλημα αυτό όπως έκαναν οι συνάδελφοι από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που πρότειναν e-booking έχοντας ξεκάθαρο συμβιβαστικό χαρακτήρα και δείχνοντας ότι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του Συλλόγου  ούτε πατώντας στην τρομολαγνεία ανακυκλώνοντας το πρόβλημα προς ξεκάθαρα συνδικαλιστική χρήση όπως έκαναν η ΠΚΣ και τα ΕΑΑΚ .

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού μέσα από μία νίκη δείχνει ότι η λογική και η ευθύνη είναι η μόνη λύση προς τον εκσυγχρονισμό του τμήματος.

Το Πρωτοκολλημένο Αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας θα το βρείτε στην ενότητα Downloads.

Last modified on Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 23:52
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

• Ηλίας: 6982390019
  • Βαγγέλης: 6947377404
  • Φιλιώ: 6970457026