ΠΑΣΠ Οικονομικού

Έναρξη του Μαθήματος "Λογιστική ΙV"

02 Οκτωβρίου 2017 In Ανακοινώσεις Μαθημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι το 1ο μάθημα "Λογιστικής IV" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο Μέγαρο Θεωρητικών Επιστημών, στην αίθουσα 11 και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Για αυτή την εβδομάδα δεν θα χρησιμοποιήσουμε τους υπολογιστές του εργαστηρίου. Χρήση των υπολογιστών του εργαστηρίου από εσάς μπορεί να γίνει αφού έχει προηγηθεί η αίτηση συμμετοχής σας στο μάθημα.

Η πρώτη μας λοιπόν επικοινωνία στο πλαίσιο του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί στις 4/10/2017, στις 4 το απόγευμα στην αίθουσα 11 όπως αναφέρει το πρόγραμμα, με θέματα συζήτησης το περιεχόμενο του μαθήματος και τη διαδικασία συμμετοχής στο μάθημα. Για την ημερομηνία έναρξης των εργαστηρίων θα ενημερωθείτε μετά την αποδοχή της σχετικής από εσάς αίτησης.

Ενημερώνουμε ότι 6 ώρες την εβδομάδα το μάθημα διδάσκεται στο εργαστήριο πληροφορικής. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποτελεσματική παρακολούθηση των μαθημάτων να έχετε επιτύχει στα μαθήματα Λογιστική Ι και Λογιστική ΙΙ. Τα περισσότερα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο πληροφορικής χρησιμοποιώντας λογιστικό πρόγραμμα σε προσωπικό υπολογιστή. Επειδή η χωρητικότητα του εργαστηρίου είναι περιορισμένη, θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες του μαθήματος και τον τρόπο συμμετοχής σας στα εργαστήρια, από τους διδάσκοντες στην αίθουσα, αλλά και μέσω ανακοινώσεων στο e-class.

Κατ' επέκταση, η είσοδός σας στο εργαστήριο για χρήση των υπολογιστών θα γίνει αφού υποβάλλετε σχετική αίτηση και γίνει αποδεκτή.

 

 

 

 

 

Last modified on Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 14:32
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Ηλίας: 6982390019
  • Βαγγέλης: 6947377404
  • Φιλιώ: 6970457026
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Μαθήματα Ανακοινώσεις μαθημάτων Έναρξη του Μαθήματος "Λογιστική ΙV"