ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πρόγραμμα Σπουδών για φοιτητές που εισήχθησαν από το 2009 και μετά

22 Φεβρουαρίου 2013 In Πρόγραμμα Σπουδών
Από το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 το πρόγραμμα σπουδών του Οικονομικού έχει την εξής δομή: Ο συνολικός αριθμός μαθημάτων και στα 8 εξάμηνα φοίτησης που πρέπει να συμπληρωθεί για να μπορέσει να πάρει ο φοιτητής πτυχίο είναι 36. Τα μαθήματα αυτά διακρίνονται σε υποχρεωτικά μαθήματα κορμού, επιλογές κορμού, μαθήματα θεματικών ενοτήτων, μαθήματα ελεύθερης επιλογής. 
 
Στον παρακάτω κατάλογο υπάρχουν όλα τα προσφερόμενα μαθήματα του Νέου Προγράμματος Σπουδών και το εξάμηνο διδασκαλίας τους. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την συμπλήρωση των απαραίτητων μαθημάτων για την απόκτηση πτυχίου μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
 

Θα βρείτε το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών πάνω δεξιά στην ενότητα Downloads
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Last modified on Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 20:00
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Περικλής: 6978562629
  • Γιώργος: 6956221893
  • Πένυ: 6984047514
  • Φανή: 6972175850
  • Ηλίας: 6942852369

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Πρόγραμμα Σπουδών Νέο Πρόγραμμα Σπουδών