ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πτυχιακή Εξεταστική στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

24 Ιανουαρίου 2013 In Προτάσεις

Ως ΠΑΣΠ Οικονομικού, αγωνιζόμενη σταθερά για τις βέλτιστες συνθήκες φοίτησης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών διεκδικούμε την Θέσπιση της Πτυχιακής εξεταστικής. Η πτυχιακή εξεταστική απευθύνεται στους επί πτυχίω φοιτητές (5ο έτος & άνω) και τους δίνεται η δυνατότητα για μία επιπλέον εξέταση μετά την προγραμματισμένη κάθε εξαμήνου. 

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου αναρτήθηκε στον διαδικτυακό χώρο της Βουλής η Τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας (Αρθρο 34, Παράγραφος 17), στην οποία αναφέρεται η σχετική διάταξη του νόμου.

 Εδώ και καιρό οι πιέσεις μας προς την γραμματεία βρίσκουν στο τείχος της απάντησης "Δεν έχει έρθει ακόμα εγκύκλιος", τώρα που αποτελεί ψηφισμένο άρθρο τι περιμένουν;;;.Οι προτάσεις μας στηρίζονται σε επίσημα έγγραφα και όχι σε "λόγια του αέρα"

Επίσης, το αίτημα για πραγματοποίηση της πτυχιακής Εξεταστικής στο τμήμα μας είναι αίτημα του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού 
καθώς συμπεριλαμβανόταν στο νικηφόρο πλαίσιο της ΠΑΣΠ στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 28/11/2012.

Οι θέσεις μας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και το Τμήμα έχουν εκφραστεί πολλές φορές στα αμφιθέατρα και είναι πλέον γνωστές. Όμως δεν μένουμε εκεί, προτείνουμε νέες μεθόδους βελτίωσης του επιπέδου του Ελληνικού Πανεπιστημίου. Διεκδικούμε ένα εκσυγχρονισμένο ΔΗΜΟΣΙΟ & ΔΩΡΕΑΝ Πανεπιστήμιο, που καλύπτει τις ανάγκες του φοιτητή και σέβεται τα δικαιώματα και τα κεκτημένα του φοιτητικού κινήματος.

ΠΑΣΠ Οικονομικού

Δύναμη Ανατροπής

Last modified on Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 17:08
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Ηλίας: 6982390019
  • Βαγγέλης: 6947377404
  • Φιλιώ: 6970457026
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προτάσεις Πτυχιακή Εξεταστική στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών