ΠΑΣΠ Οικονομικού

Διεκδικούμε την συμμετοχή των φοιτητών του 4ου έτους στην Πτυχιακή εξεταστική του Ιουνίου

05 Απριλίου 2013 In Προτάσεις

Το προηγούμενο εξάμηνο θεσπίστηκε για πρώτη φορά στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών η Πτυχιακή Εξεταστική. Σε αυτήν συμμετείχαν φοιτητές 5ου έτους και άνω. Στην πτυχιακή εξεταστική του ερχόμενου Ιουνίου προτείνουμε και διεκδικούμε την συμμετοχή των φοιτητών του 4ου έτους σε αυτήν. Με αυτόν τον τρόπο οι φοιτητές που διανύουν το τελευταίο εξάμηνο της κανονικής διάρκειας φοίτησης, έχουν την δυνατότητα να εξετασθούν στα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου που δεν διδάσκονται.

Ήδη έχουμε καταθέσει πρωτοκολλημένο αίτημα στην γραμματεία του τμήματος και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε ώστε η πρόταση αυτή που διευκολύνει εκατοντάδες φοιτητές να υλοποιηθεί.

 

Last modified on Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 19:26
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Ηλίας: 6982390019
  • Βαγγέλης: 6947377404
  • Φιλιώ: 6970457026
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προτάσεις Διεκδικούμε την συμμετοχή των φοιτητών του 4ου έτους στην Πτυχιακή εξεταστική του Ιουνίου