ΠΑΣΠ Οικονομικού

Προτείνουμε την εξέταση ΟΛΩΝ των μαθημάτων και στα δύο Ακαδημαϊκά Εξάμηνα.

22 Νοεμβρίου 2013 In Προτάσεις

Η μη ομαλή λειτουργία των Ακαδημαϊκών λειτουργιών τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους φοιτητές σε πολλά επίπεδα. Επανελλειμένα, έχουμε θίξει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί:

- Για όλους τους φοιτητές και κυρίως για αυτούς που προέρχονται από την επαρχία, που όλες αυτές τις εβδομάδες, τα νοικοκυριά τους μέρα με την μέρα χρεώνονται όλο και περισσότερο και καθυστερούνται οι σπουδές τους.

- Για τους επι πτυχίω φοιτητές, που δεν μπορούν να περατώσουν τις σπουδές τους άμεσα

Τα παραπάνω προβλήματα αποτελούν γεγονός για το σύνολο της φοιτητικής κοινότητας και οφείλουν οι αρμόδιες αρχές να μεριμνήσουν ώστε, να μην χαθεί το Ακαδημαϊκό Εξάμηνο και α αναπληρωθεί ο χρόνος των χαμένων εβδομάδων, σε ανθρώπινους ρυθμούς, χωρίς καμία εντατικοποίηση των μαθημάτων και σύμπτυξη των εξεταστικών περιόδων.


 Αντιλαμβανόμενοι τα παραπάνω δεδομένα, ως ΠΑΣΠ Οικονομικού προτείνουμε για το Ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014:

- Την εξέταση όλων των μαθημάτων (ανεξαρτήτως του εξαμήνου στο οποίο διδάσκονται) και στις δύο περιόδους (Εαρινού & Χειμερινού εξαμήνου).

- Την αύξηση του ορίου δήλωσης μαθημάτων για όλους τους φοιτητές από 8 σε 10 μαθήματα.

- Την πραγματοποίηση εξεταστικής για τους επι πτυχίω φοιτητές. (Απόφαση του Δ.Σ. του Σ.Φ.Ο. μετά από πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΣΠ)

- Εφόσον δεν καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση πτυχιακής εξεταστικής, λόγω χρονικών στενοτήτων, προτείνουμε την αύξηση του ορίου δήλωσης μαθημάτων σε 15 μαθήματα (για τους επί πτυχίω φοιτητές).

 

paspecon

ΠΑΣΠ Οικονομικού 

Προτείνουμε | Διεκδικούμε | Πετυχαίνουμε

 

Last modified on Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 02:25
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Ηλίας: 6982390019
  • Βαγγέλης: 6947377404
  • Φιλιώ: 6970457026
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προτάσεις Προτείνουμε την εξέταση ΟΛΩΝ των μαθημάτων και στα δύο Ακαδημαϊκά Εξάμηνα.