ΠΑΣΠ Οικονομικού

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εξεταστικής Εαρινού Εξαμήνου 2016-17 | Διεκδικήσαμε & Πετύχαμε

28 Απριλίου 2017 In Πρωτοκολλημένα αιτήματα

Για ακόμη μία φορά, ως ΠΑΣΠ Οικονομικού αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα των συμφοιτητών μας και προσπαθήσαμε να τα λύσουμε. Ένα πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια το Τμήμα μας είναι η αργοπορημένη ανάρτηση του Προγράμματος Εξεταστικής πράγμα που δυσχεραίνει τον προγραμματισμό των φοιτητών αλλά ακόμα περισσότερο εκείνους που έρχονται από την επαρχία και δεν μπορούν να προγραμματίσουν νωρίς την επιστροφή στον τόπο καταγωγής τους. Έτσι, με Πρωτοκολλημένο Αίτημα που καταθέσαμε την Παρασκευή 21/04/2017 (Αρ. Πρωτ.: 867) αιτηθήκαμε την άμεση ανάρτηση ενός ενδεικτικού Προγράμματος Εξεταστικής  το αργότερο μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας έτσι ώστε όλοι οι φοιτητές να προετοιμαστούν έγκαιρα.

 

Σημειώνεται ότι, στις κινητοποιήσεις αυτες, τα αρμόδια όργανα μας ενημέρωσαν οτι το πρόγραμμα δε θα έβγαινε νώριτερα από τις 29 Μάη. 

 

Ως ΠΑΣΠ Οικονομικού δεν θα σταματήσουμε ποτέ να παλεύουμε και να διεκδικούμε ένα πιο σύγχρονο Τμήμα με μοναδικό και κύριο άξονα τις σύγχρονες ανάγκες όλων των φοιτητών.

 

 


Θα βρείτε το Πρωτοκολλημένο Αίτημα στην ενότητα Downloads


 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 16:36
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Ηλίας: 6982390019
  • Βαγγέλης: 6947377404
  • Φιλιώ: 6970457026
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προτάσεις Πρωτοκολλημένα Αιτήματα Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εξεταστικής Εαρινού Εξαμήνου 2016-17 | Διεκδικήσαμε & Πετύχαμε