Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημαϊκού Έτους 2019-20

23 Σεπτεμβρίου 2019 In Ανακοινώσεις

Από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 κι έπειτα, το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών ΕΚΠΑ έχει την εξής δομή:

 

Το Πρόγραμμα Σπουδών συγκροτείται από 27 υποχρεωτικά μαθήματα κορμού στα οικονομικά, ποσοτικά, λογιστικής, πληροφορικής, δίκαιο και ισχυρής βάσης μαθημάτων διοίκησης. Το πρόγραμμα οδηγεί σε τρεις κατευθύνσεις με 8 μαθήματα η κάθε μια. Τέλος, δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να επιλέξουν 5 μαθήματα επιλογής. Το σύνολο των μαθημάτων που απαιτείται για τη λήψη του πτυχίου είναι 40 μαθήματα.

 

Στην ενότητα "Downloads" - πάνω δεξιά - θα βρείτε όλα τα προσφερόμενα μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών, καθώς και το εξάμηνο διδασκαλίας τους. 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 20:07
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy