Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2017

25 Μαΐου 2017 In Φοιτητικές Εκλογές

Την Τετάρτη 24 Μαΐου, οι φοιτητές του Οικονομικού έδωσαν την απάντησή τους και γύρισαν την πλάτη τους στους λασπολόγους συναδέλφους των υπόλοιπων παρατάξεων. Η ΠΑΣΠ Οικονομικού ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράταξη που ανέβηκε και σε ποσοστό (39,2%), αλλά και σε απόλυτο αριθμό ψήφων (442). Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι ΠΡΩΤΗ στο σύνολο ψήφων των τριών πρώτων και πιο ενεργών ετών, ενώ παράλληλα αύξησε το ποσοστό της και στην κάλπη του πτυχίου, αποδεικνύοντας ότι οι πελατιακές σχέσεις που καλλιεργούν ορισμένοι έχουν τελειώσει προ πολλού.

 

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε ότι μόλις 3 ψήφοι μας χώριζαν από την κατάκτηση της 4ης έδρας, πράγμα που στεναχώρησε τις υπόλοιπες παρατάξεις και περισσότερο την ΠΚΣ, η οποία με τη βοήθεια της ΔΑΠ και των ΕΑΑΚ, δε δίστασε να ακυρώνει τα ψηφοδέλτια που έβγαιναν υπέρ της ΠΑΣΠ, αναίτια. Ταυτόχρονα, οι ίδιοι συνάδελφοι, που προ ολίγου ακύρωναν ψηφοδέλτια της οργάνωσής μας, επικύρωναν ανάλογα ψηφοδέλτια υπέρ της ΔΑΠ. Τα ψηφοδέλτια που μας ακύρωσαν μέσα από τη "συνεργασία" τους οι υπόλοιπες παρατάξεις- εάν είχαν εγκριθεί - θα έδιναν στην ΠΑΣΠ Οικονομικού την 4η έδρα και θα την έφερναν μόνο 60 ψήφους μακριά από την πρωτιά.

 

Εμείς πάντως, έπειτα απ' όλα όσα είδαμε σε αυτή την εκλογική διαδικασία, βγάλαμε το συμπέρασμά μας.

Στο βωμό του συμφέροντος κάποιοι πουλάνε την ιδεολογία και τα πιστεύω τους.

 

Ευχαριστούμε τους 1166 συμφοιτητές μας, που συμμετείχαν στη δημοκρατική αυτή διαδικασία των εκλογών και ακόμη περισσότερο ευχαριστούμε τους 442 συμφοιτητές μας, που στήριξαν και δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο την πλέον δημοκρατική και εκσυγχρονιστική φωνή του Τμήματος.

 

Παρακάτω, αναλυτικά, τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών.

 

Last modified on Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 13:34
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Φοιτητικές Εκλογές Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2017