Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2018

17 Μαΐου 2018 In Φοιτητικές Εκλογές

Την Τετάρτη 16 Μαϊου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού. Κάποιοι τις τελευταίες μέρες, δημιουργούσαν καθημερινά κλίμα τρομοκρατίας στη σχολή, με μοναδικό της στόχο την διάσπαση του συλλόγου, ελέω της επικείμενης εκλογικής τους καθίζησης. Τελικά, οι προσπάθειες τους δεν καρποφόρησαν. Αντίθετα η φετινή διαδικασία ήταν η πιο ομαλή των τελευταίων χρόνων, χωρίς εντάσεις και κωλύματα.

 

Τα μοναδικά επίσημα αποτελέσματα ανέδειξαν την ΠΑΣΠ Οικονομικού πρώτη και αυτοδύναμη, καταφέρνοντας για ακόμα μία χρονιά να είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράταξη που ανέβηκε τόσο σε ποσοστό (76,8%) όσο και σε απόλυτο αριθμό ψήφων (447).

 

Ευχαριστούμε θερμά τους 600 συμφοιτητές μας, που συμμετείχαν στη δημοκρατική αυτή διαδικασία των εκλογών και ακόμη περισσότερο τους 447 συναδέλφους, που στήριξαν και έδωσαν την πρωτιά και την αυτοδυναμία στην πλέον δημοκρατική και εκσυγχρονιστική φωνή του Τμήματος.

 

Το Οικονομικό αλλάζει σελίδα.

 

Ο Σύλλογος Φοιτητών Οικονομικού αλλάζει σελίδα

 

Ο αγώνας τώρα ξεκινά!


Παρακάτω, αναλυτικά, τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών.

 

 

Last modified on Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 09:23
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Φοιτητικές Εκλογές Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2018