Αναβολή της Διάλεξης του Μαθήματος "Λογιστική ΙΙΙ"

01 Οκτωβρίου 2019 In Ανακοινώσεις Μαθημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι το μάθημα της Λογιστικής ΙΙΙ για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της απεργίας των ΜΜΜ. Το πρώτο μάθημα της Λογιστικής ΙΙΙ θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Για την ημερομηνία έναρξης των φροντιστηρίων θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

Last modified on Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 20:17
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Μαθήματα Ανακοινώσεις μαθημάτων Αναβολή της Διάλεξης του Μαθήματος "Λογιστική ΙΙΙ"