Αίτημα της ΠΑΣΠ Οικονομικού σχετικά με τη Δήλωση του μαθήματος ''Πολιτική ΙΙΙ''

09 Μαΐου 2017 In Πρωτοκολλημένα αιτήματα

Από την πρώτη κιόλας μέρα της προθεσμίας για τη δήλωση μαθημάτων, παρατηρήθηκαν κάποιες δυσλειτουργίες, όπως η δήλωση του μαθήματος ''Πολιτική ΙΙΙ''. Πιο συγκεκριμένα, το παραπάνω μάθημα δεν μπορούσε να δηλωθεί από τους φοιτητές 4ου έτους και κάτω, πράγμα που δημιουργούσε σύγχυση στον προγραμματισμό τους ενόψει εξεταστικής.

 

Παρόλα αυτά εμείς, ως ΠΑΣΠ Οικονομικού, κινητοποιηθήκαμε άμεσα και με χαρά μας διαπιστώσαμε ότι από σήμερα το μάθημα μπορεί να δηλωθεί απ'όλους τους φοιτητές.

 

Κάθε παράταξη που σέβεται τον εαυτό της, τρέχει και κινητοποιείται με απώτερο σκοπό την ΑΜΕΣΗ επίλυση όλων των προβλημάτων. Για εμάς, το παραπάνω αίτημα είναι μία αυτονόητη κίνηση και όχι μία κίνηση εντυπωσιασμού απλά για να γίνει.

 

 Τέλος, το αίτημα μας πρωτοκολλήθηκε την Δευτέρα 08/05  (και επειδή όντως τα γραπτά μένουν, αρ. Πρωτ. 907 έναντι άλλης παράταξης με αρ. Πρωτ. 909) και ήμασταν η πρώτη παράταξη που έπραξε το αυτονόητο ενώ, ταυτόχρονα, συνάδελφοι από τις άλλες παρατάξεις δεν είχαν καν παρατηρήσει το παραπάνω πρόβλημα και το συνειδητοποίησαν αρκετή ώρα αργότερα και αφού είχαν δει το δικό μας αίτημα.

 

 


Θα βρείτε το Πρωτοκολλημένο Αίτημα στην ενότητα Downloads


 

Last modified on Τρίτη, 09 Μαΐου 2017 19:34
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προτάσεις Πρωτοκολλημένα Αιτήματα Αίτημα της ΠΑΣΠ Οικονομικού σχετικά με τη Δήλωση του μαθήματος ''Πολιτική ΙΙΙ''