ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πρωτοκολλημένα Αιτήματα | ΠΑΣΠ Οικονομικού

05 Οκτωβρίου 2017 In Πρωτοκολλημένα αιτήματα

Παρόλο που η ακαδημαϊκή χρονιά έχει ξεκινήσει, παρατηρούμε πολλές δυσλειτουργίες όσον αφορά τις ώρες διδασκαλίας κάποιων μαθημάτων ίδιου έτους που συμπίπτουν αλλά και της αναίτιας αργοπορημένης ανάρτησης των βαθμολογιών της επαναληπτικής εξεταστικής Σεπτεμβρίου. Προς αυτή την κατεύθυνση καταθέσαμε δύο Πρωτοκολλημένα Αιτήματα στη Γραμματεία του Τμήματος με σκοπό την άμεση επίλυση τους.

 

 

 


Θα βρείτε τα Πρωτοκολλημένα Αιτήματα στην ενότητα Downloads


 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 14:27
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προτάσεις Πρωτοκολλημένα Αιτήματα Πρωτοκολλημένα Αιτήματα | ΠΑΣΠ Οικονομικού