Πρωτοκολλημένο Αίτημα για τη Σίτιση | ΠΑΣΠ Οικονομικού

13 Οκτωβρίου 2017 In Πρωτοκολλημένα αιτήματα

Λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε κατά την ηλεκτρονική διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών και του μεγάλου όγκου φοιτητών που κάνουν την διαδικασία της σίτισης, διαπιστώσαμε ότι ο χρόνος που δώθηκε για την κατάθεση δικαιολογητικών ήταν περιορισμένος, ειδικά για τους πρωτοετής φοιτητές. Για το λόγο αυτό κινητοποιηθήκαμε στη Γραμματεία του Τμήματος με Πρωτοκολλημένο Αίτημα το οποίο και θα βρείτε στην ενότητα Downloads .

 

 

 

 

 

Last modified on Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 13:46
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προτάσεις Πρωτοκολλημένα Αιτήματα Πρωτοκολλημένο Αίτημα για τη Σίτιση | ΠΑΣΠ Οικονομικού