Σήμερα, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, διεξήχθη μία από τις μαζικότερες Γενικές Συνέλευσεις του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού, που ανέδειξε πρώτο το πλαίσιο της ΠΑΣΠ Οικονομικού, με 134 ψήφους. Η αλλαγή νοοτροπίας, σκέψης και πολιτικής που έχουμε ως πρόσταγμα στις δράσεις μας εντός, αλλά και εκτός του Πανεπιστήμιου, έδωσε σαφή απάντηση σε όσους θέλουν ένα Πανεπιστήμιο μη λειτουργικό και προβληματικό, με “συμβολικές” δράσεις.

 

Παρά την όλη “λάσπη” που δέχθηκαν, για ακόμη μία φορά, τα μέλη και οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ Οικονομικού και παρά την προσπάθεια κάποιων να δώσουν, με κάθε τρόπο, στη σημερινή Γενική Συνέλευση ένα “λαϊκίστικο” κλίμα , με αναχρονιστικό και παλαιοκομματικό χαρακτήρα, το σύνολο των φοιτητών παραγκώνισε τις τακτικές αυτού του είδους. Στην αντίπερα όχθη, η συντηρητική παράταξη του Οικονομικού, για ακόμη μία φορά, απουσίαζε από τη διαδικασία, κάτι που δείχνει την αδυναμία της και τον μηδαμινό λόγο ύπαρξής της.

 

Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις μας θα κατατεθούν στην αυριανή κινητοποίηση του Συλλόγου, στο γραφείο του Πρύτανη, καθώς και στον Πρόεδρο του Τμήματος, ημέρα Πέμπτη 13/11 και ώρα 12:00.

 

 ΠΑΣΠ 134 
 ΕΝΙΑΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (ΕΑΑΚ-ΑΕΠ)  109
 ΜΑΣ  23
 ΛΕΥΚΑ  25
ΨΗΦΙΣΑΝ 291