Ως ΠΑΣΠ Οικονομικού  θεωρούμε την Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία αδιαπραγμάτευτη και πάντα κινούμαστε  με γνώμονα αυτή την αρχή.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας οριστικοποιεί την κανονική διανομή συγγραμμάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν η μόνη πολιτική δύναμη του Οικονομικού που κινηθήκαμε καίρια προς επίλυση του προβλήματος από την ρίζα και όχι αερολογώντας με άμεσο Πρωτοκολλημένο Αίτημα στο Υπουργείο και συνεχή επικοινωνία με τον ΣΕΕΒΙ.

Με την παραπάνω ανακοίνωση γίνεται φανερό ότι είμαστε η μόνη παράταξη με απτές και ουσιαστικές λύσεις για τον γενικότερο καλό του Συλλόγου μας, αντικατοπτρίζοντας τα θέλω και τις ανάγκες του κάθε συμφοιτητή μας ξεχωριστά.

Προς απλή αποτύπωση των γεγονότων ούτε υποχωρήσαμε μπροστά στο πρόβλημα αυτό όπως έκαναν οι συνάδελφοι από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που πρότειναν e-booking έχοντας ξεκάθαρο συμβιβαστικό χαρακτήρα και δείχνοντας ότι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του Συλλόγου  ούτε πατώντας στην τρομολαγνεία ανακυκλώνοντας το πρόβλημα προς ξεκάθαρα συνδικαλιστική χρήση όπως έκαναν η ΠΚΣ και τα ΕΑΑΚ .

 
Η ΠΑΣΠ Οικονομικού μέσα από μία νίκη δείχνει ότι η λογική και η ευθύνη είναι η μόνη λύση προς τον εκσυγχρονισμό του τμήματος.
 
 Το Πρωτοκολλημένο Αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας θα το βρείτε στην ενότητα Downloads.