Καταγγέλλουμε, για ακόμη μία φορά, την επίθεση που δεχτήκαν τα καμαράκια της ΠΑΣΠ Οικονομικού την Τέταρτη 4/3, στα οποία βρίσκεται το υλικό της οργάνωσης μας (κείμενα, ανακοινώσεις και βιβλία).

 

Για πολλοστή φορά φέτος, η παράταξη μας δέχτηκε στοχευμένη επίθεση από κάποιους που μάλλον ενοχλούνται από την συνδικαλιστική, παρεμβατική και πολιτική δράση της οργάνωσης μας.

 

Αυτοί οι κάποιοι, βρίσκονται προφανώς σε βαθύτατη ύπνωση, καθώς δεν αντιλαμβάνονται τις κρίσιμες ώρες που διανύει το Πανεπιστήμιο, αλλά και το Τμήμα μας.

 

Αυτοί οι κάποιοι, επιλέγουν να συμπεριφερθούν με τακτικές, που παραπέμπουν σε αλητεία και φασισμό.

 

Αυτοί οι κάποιοι, υποκύπτουν στην μιζέρια που τους επιβάλλεται, ξεχνώντας πως η ελάχιστη υποχρέωση τους προς το Δημόσιο και Δωρεάν Πανεπιστήμιο είναι να σέβονται τις υποδομές του, αλλά και τους συμφοιτητές τους.

 

Εδώ και χρόνια, εμείς, ως ΠΑΣΠ Οικονομικού, προσπαθούμε να αλλάξουμε τα «κακώς κείμενα» στο Σύλλογο Φοιτητών Οικονομικού και να εκδημοκρατίσουμε τα όργανα, αλλά και την λειτουργία του. Φαίνεται, λοιπόν, ότι κάποιοι στενόμυαλοι αντι-δημοκράτες, προβαίνουν σε τέτοιου είδους κινήσεις, που στόχο έχουν να φιμώσουν την υγιή φωνή του Οικονομικού. Την δική μας φωνή.

 

Τους τονίζουμε πως, καθώς αυτοί ασχολούνται μαζί μας, εμείς ενδιαφερόμαστε και παλεύουμε για την επιβίωση του Τμήματος μας, αλλά και του Πανεπιστημίου γενικότερα.

 

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού, κάνοντας καθημερινό αγώνα για την αλλαγή νοοτροπίας , σκέψης και πολιτικής, καλεί όλους τους φοιτητές να γυρίσουν την πλάτη σε τέτοιες τακτικές και παράλληλα σε «τέτοιους συναδέλφους». Καλούμε όλους τους φοιτητές σε συνεχή διάλογο και εγρήγορση για την καταπολέμηση τέτοιων συμπεριφορών, αλλά και σε διαρκή αγώνα για την δημιουργική ενδυνάμωση του Δημοσίου και Δωρεάν Πανεπιστημίου για όλους.