Τον δύσκολο αυτό καιρό για την ελληνική οικονομία και την κοινωνία στο σύνολο της, «κάποιοι» δεν πτοούνται και μας προσφέρουν μαθήματα «υγειούς» συνδικαλισμού!

-Αυτοί οι «κάποιοι» εν μέσω των επερχόμενων νέων μέτρων συνεχίζουν να αδιαφορούν για το μέλλον της οικονομίας!
-Αυτοί οι «κάποιοι» πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ΕΜΕΙΣ, η νέα γενιά πρέπει να αγωνιστούμε για το μέλλον αυτής της χώρας!

Την Τετάρτη 8/2 για πολλοστή φορά, επιτέθηκαν στο υλικό της ΠΑΣΠ Οικονομικού. Έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο οι τακτικές καταστροφής αφισών(είτε σκίζοντας είτε καίγοντας τες!!!). Το αποκορύφωμα όμως ήταν το γεγονός ότι αυτή την φορά κλάπηκαν(!!!) και τα τραπεζάκια μας.


Η κατάσταση πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο!

Όλα αυτά συμβαίνουν, χωρίς να έχει προκαλέσει ΚΑΝΕΝΑ μέλος της ΠΑΣΠ Οικονομικού! Στόχος και ιδεολογία μας δεν είναι η επίδειξη ισχύος  και η πρόκληση επεισοδίων με τις υπόλοιπες παρατάξεις (όπως γίνεται από την πλευρά της συντηριτικής-καθεστωτικής παράταξης του Οικονομικού) αλλά  η μη εφαρμογή και η  απόσυρση του νέου νόμου για την Παιδεία και ο συνεχής αγώνας για ένα καλύτερο αύριο στο Πανεπιστήμιο.


Ως ΠΑΣΠ Οικονομικού, έχουμε την ευθύνη και το θάρρος να υπερασπιζόμαστε την αλήθεια. Δεν θα ακολουθήσουμε τις δεξιές – συντηρητικές τακτικές, που έχουν ως μοναδικό στόχο τον αποπροσανατολισμό των φοιτητών από τα αληθινά προβλήματα. Όλο το φοιτητικό κίνημα επιβάλλεται να αντισταθεί στα μέτρα και τις πολιτικές που εξαφανίζουν την γενιά μας.
                                                 

Ας γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε…

Υπεύθυνα,


ΠΑΣΠ Οικονομικού