Την Τετάρτη 10 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού. Για άλλη μια χρονιά κάποιοι, φοβούμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα ότι θα ήταν εις βάρος τους, επιδόθηκαν με διάφορα τεχνάσματα και ψέματα σε μια προσπάθεια διάσπασης του συλλόγου, σε μια προσπάθεια που το διακύβευμα των εκλογών να έχει δευτερεύον ρόλο πίσω από τις απαιτήσεις που ήθελαν για τον τρόπο που θα διεξαχθούν οι εκλογές. Οι προσπάθειες τούς δεν καρποφορήσαν ούτε φέτος, με την εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί ομαλότατα στη Σχολή μας και σύμφωνα πάντα με όλες τις καταστατικά ορισμένες διαδικασίες που την περιβάλλουν.

Τα επίσημα αποτελέσματα που προκύπτουν από την διαδικασία εντός της Σχολής και μόνο, ανέδειξαν για 2η χρόνια την ΠΑΣΠ Οικονομικού πρώτη και αυτοδύναμη διατηρώντας το ποσοστό της στο 76,3 % και τις έδρες της 7 στο ΔΣ

Ευχαριστούμε θερμά τους 549 συνάδελφους μας που συμμετείχαν σε αυτή τη δημοκρατική εκλογική διαδικασία και ακόμα περισσότερο του 412 συμφοιτητές μας που μας εμπιστεύτηκαν ξανά, δίνοντας μας την πρωτιά και την αυτοδυναμία, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια μας για ένα σύγχρονο και αξιοκρατικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Το Οικονομικό έχει αλλάξει σελίδα και πλέον βρίσκεται σε μια νέα πραγματικότητα, με μια πολιτική δύναμη στο ύψος των περιστάσεων, που τιμά και σέβεται την εμπιστοσύνη των φοιτητών, αδιάκοπα καθημερινά προσπαθεί για το καλύτερο όλων!

Ο αγώνας ξεκινά από σήμερα!