Τα πέτρινα χρόνια της νεότερης ιστορίας της χώρα μας, λησμόνησε η κυβέρνηση. 

 
Απαγόρευση συναθροίσεων και πορειών διαμαρτυρίας αποφασίστηκε λόγω της αφίξεως της αυτού μεγαλειότης, της δικιάς μας ηρωΐδας, της Αγγελικής μας. Ορίστηκε λοιπόν ένας νέος δακτύλιος κυκλοφορίας, αυτή τη φορά όχι “πράσινος” για την Τρίτη 9 Οκτωβρίου. Σε επιφυλακή πανω από 7000 αστυνομικοί για την προστασία της Αγγελικής μας.
Να μην έχουν να λένε οι Γερμανοί για την Ελληνική φιλοξενία φυσικά. 

Παρόμοιο μέτρο είχε ληφθεί τον Νοεμβρίο του 1999 για 24 ώρες όταν αφίχθη ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και φυσικά επί δικτατορίας
 
Επί της ουσίας, η απόφαση αυτή καταλύει την δημοκρατία στην χώρα μας, στερεί το δικαίωμα των εργαζομένων να διαμαρτυρηθούν για την συνεχή υπονόμευση των εργασιακών δικαιωμάτων τους. Εργασιακά δικαιώματα που θίγονται συνεχώς τα τελευταία 2 χρόνια με τις πολιτικές των μνημονίων που οδηγούν την κοινωνία στην εξαθλίωση και την οικονομία σε αδιέξοδο.
 
Και ρωτώ εγώ τωρα, αν βγω μια βόλτα στην σχολή μου – Η οποία έκλεισε λόγω της Αγγελικής –  με τους φίλους μου, να πιούμε ένα καφέ βρε αδερφέ θα έρθει η ομάδα ΔΕΛΤΑ , που πίνει καφέ σε κάθε γωνιά του κέντρου και θα μασ πει οτι απαγορεύονται οι συναθροισεις; Και άμα αντιδράσουμε θα φωνάξουν τα ΜΑΤ να μασ μαζέψουν; Θα το δοκιμάσουμε. 
 
Έν κατακλείδι, μια ολόκληρη κυβέρνηση και ολόκληρο το αστυνομικό σώμα κινητοποιήθηκαν για την έλευση της Αγγελικής περιμένοντας όλοι να μας πει το “ΟΚ” για την εκταμίευση της επόμενης δόσης. 
Με την απόφαση της απαγόρευσης συναθροίσεων και πορειών, με τις επιχειρήσεις “σκούπα” στο κέντρο της Αθήνας, με την επιβολή νέων δυσβάχταχτων μέτρων για τους έλληνες μισθωτούς και συνταξιούχους, γυρνάμε σαν χώρα 50 χρόνια πίσω και το βιοτικό επίπεδο φτάνει στον πάτο. 
 
Υ.Γ. : Πληροφορίες λένε πως ο κ. Σαμαράς έχει βάλει την γυναίκα του να φτιάξει ντολμαδάκια για την Αγγελική μας για να τη καλόπιάσει. 
Ένα ολόκληρο κράτος κινητοποίηθηκε για να μην υπάρχει πρόβλημα στην άφιξη της και δεν θα της κάνουμε το τραπέζι;