Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται η πλήρης ασυνεννοησία που υπάρχει μεταξύ του τμήματος και της Γραμματείας. Συγκεκριμένα πολύς λόγος είχε γίνει για την εξέταση των μαθημάτων: Οικονομική των Επιχειρήσεων, Διεθνής Οικονομική και Προχωρημένη Οικονομική Ανάλυση στην εξεταστική του Ιουνίου-Ιουλίου. Ενώ όταν ξεκίνησαν οι δηλώσεις μαθημάτων οι φοιτητές μπορούσαν να δηλώσουν κανονικά τα παραπάνω μαθήματα, η γραμματεία χωρίς καμία προειδοποίηση τα απέσυρε χωρίς καμία ανακοίνωση από την πλατφόρμα του my-studies.

Αυτήν την στιγμή έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα, οτι πολλοί φοιτητές έχουν δηλώσει αυτα τα μαθήματα και αγνοούν οτι η δήλωση τους δεν ισχύει.

Ως ΠΑΣΠ Οικονομικού, καταγγέλουμε το συμβάν καθώς παρατηρείται για επανελλειμένη φορά η αδυναμία και η αδράνεια του Τμήματος να ενημερώσει με μια ανακοίνωση τους φοιτητές τι ακριβώς ισχύει με τις δηλώσεις μαθημάτων.

Συνεχίζουμε να πιέζουμε για την υλοποίηση του αιτήματος όλων των φοιτητών, την εξέταση όλων των υποχρεωτικών μαθημάτων σε όλες τις εξεταστικές περιόδους.


ΠΑΣΠ Οικονομικού