Η ΠΑΣΠ Οικονομικού αγωνιζόμενη σταθερά για τη βελτίωση των συνθηκών φοίτησης και του επιπέδου σπουδών στο τμήμα μας, καταθέτει προτάσεις, αγωνίζεται, διεκδικεί.

Ένα από τα χρόνια και πάγια αιτήματα της παράταξής μας ήταν η δημιουργία ηλεκτρονικής γραμματείας, ώστε να δίνεται στο φοιτητή η δυνατότητα να ενημερώνεται και να διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του με τη γραμματεία μέσω Ίντερνετ άμεσα και έγκαιρα.

Η Ηλεκτρονική Γραμματεία διευκολύνει όλους τους φοιτητές, και ειδικά αυτούς που δουλεύουν ή βρίσκονται εκτός Αττικής, τους καθηγητές, καθώς και την ίδια τη Γραμματεία, με την αποσυμφόρησή της σε περιόδους αιχμής.

Μετά από έντονες πιέσεις της ΠΑΣΠ Οικονομικού και των φοιτητών η Γενική Συνέλευση Τμήματος (βλ. Όργανα Συνδιοίκησης ) πήρε απόφαση για τη δημιουργία Ηλεκτρονικής Γραμματείας, καθώς και ο απερχόμενος πρόεδρος δεσμεύτηκε για την υλοποίηση της.

Το Ακαδημαικο έτος 2010-2011 το πάγιο αυτό αίτημα της ΠΑΣΠ Οικονομικού υλοποιήθηκε με εξαιρετικά απότελεσματα στην εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση όλων των σπουδαστών του τμήματος μας.

Δυστυχώς, κάποιες παρατάξεις δεν βλέπουν ότι αυτό είναι προς το συνολικό όφελος του Οικονομικού και λειτουργώντας μικροπολιτικά προσπαθούν, με προπαγάνδα και ανακοινώσεις, να αλλοιώσουν την αλήθεια και να καπηλευτούν τη Νίκη των φοιτητών, για αυτό το λόγο η ΠΑΣΠ Οικονομικού στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού, στις 24/10/2008, απέδειξε με την παρουσίαση επικυρωμένων εγγράφων ότι η Ηλεκτρονική Γραμματεία ήταν πάγιο αίτημά της.

 

my-studies logo