Σύντομα, θα κληθείς να κάνεις αίτηση για να αποκτήσεις λογαριασμό στην Ηλεκτρονική Γραμματεία (my- studies). Μέσα από το my-studies θα έχεις την δυνατότητα κάνεις την δήλωση μαθημάτων σου και θα βλέπεις την βαθμολογία σου. Θα βρεις τον Οδηγό Εγγραφή στην Ηλεκτρονική Γραμματεία παρακάτω, αλλά και στα τραπεζάκια της ΠΑΣΠ.
Αφού αποκτήσεις πρόσβαση στην Ηλεκτρονική Γραμματεία, θα έχεις την δυνατότητα, να κάνεις αίτηση για να αποκτήσεις Φοιτητικό ΠΑΣΟ. Τον οδηγό απόκτησης ΠΑΣΟ, θα τον βρεις παρακάτω, αλλά και στα τραπεζάκια της ΠΑΣΠ.
Ο κύριος όγκος των μαθημάτων πραγματοποιείται στον 5 ο όροφο του κτηρίου της Σχολής ΟΠΕ, στην οδό Μασσαλίας.

Τα μαθήματα που πρέπει να επιτύχεις, προκειμένου να αποκτήσεις πτυχίο είναι 36. Στο πρώτο έτος θα έχεις στο πρόγραμμα σου 8 μαθήματα κορμού. Συγκεκριμένα:

Στο 1ο Εξάμηνο
Εισαγωγή στην Οικονομική ΑνάλυσηΑ
Εισαγωγή στην Πολιτική ΟικονομίαΑ
Λογιστική ΙΑ & Β
Μαθηματικά ΙΑ
Στατιστική ΙΑ & Β
Στο 2ο Εξάμηνο:
Εισαγωγή στην Οικονομική ΙστορίαΑ & Β
Μαθηματικά ΙΙΒ
Πολιτική Οικονομία της Απασχόλησης & του Χρήματος (Πολιτική ΙΙ)Β

Λίγες μέρες μετά την έναρξη του Ακαδημαϊκού έτους θα μπορείς να κάνεις αίτηση για Δωρεάν Σίτιση στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιπποκράτους 15). Το εστιατόριο της σχολής βρίσκεται στην οδό Λυκαβηττού 14
Αναλυτικότερα, θα βρεις ότι χρειαστείς στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του site μας, στην οποία φιλοξενείται ο «Οδηγός Σπουδών για Πρωτοετείς Φοιτητές».