Από την πρώτη κιόλας μέρα της προθεσμίας για τη δήλωση μαθημάτων, παρατηρήθηκαν κάποιες δυσλειτουργίες, όπως η δήλωση του μαθήματος ”Πολιτική ΙΙΙ”. Πιο συγκεκριμένα, το παραπάνω μάθημα δεν μπορούσε να δηλωθεί από τους φοιτητές 4ου έτους και κάτω, πράγμα που δημιουργούσε σύγχυση στον προγραμματισμό τους ενόψει εξεταστικής.

 

Παρόλα αυτά εμείς, ως ΠΑΣΠ Οικονομικού, κινητοποιηθήκαμε άμεσα και με χαρά μας διαπιστώσαμε ότι από σήμερα το μάθημα μπορεί να δηλωθεί απ’όλους τους φοιτητές.

 

Κάθε παράταξη που σέβεται τον εαυτό της, τρέχει και κινητοποιείται με απώτερο σκοπό την ΑΜΕΣΗ επίλυση όλων των προβλημάτων. Για εμάς, το παραπάνω αίτημα είναι μία αυτονόητη κίνηση και όχι μία κίνηση εντυπωσιασμού απλά για να γίνει.

 

 Τέλος, το αίτημα μας πρωτοκολλήθηκε την Δευτέρα 08/05  (και επειδή όντως τα γραπτά μένουν, αρ. Πρωτ. 907 έναντι άλλης παράταξης με αρ. Πρωτ. 909) και ήμασταν η πρώτη παράταξη που έπραξε το αυτονόητο ενώ, ταυτόχρονα, συνάδελφοι από τις άλλες παρατάξεις δεν είχαν καν παρατηρήσει το παραπάνω πρόβλημα και το συνειδητοποίησαν αρκετή ώρα αργότερα και αφού είχαν δει το δικό μας αίτημα.

 

 


Θα βρείτε το Πρωτοκολλημένο Αίτημα στην ενότητα Downloads