Μόλις λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του προγράμματος μαθημάτων (Παρασκευή 20/02), για το Εαρινό Εξάμηνο, εντοπίσαμε αρκετές δυσλειτουργίες του, που αφορούσαν κυρίως μαθήματα κορμού (υποχρεωτικά), μαθήματα, δηλαδή, μεγάλης προσέλευσης φοιτητών. Κινητοποιηθήκαμε άμεσα με γραπτό αίτημά μας προς τον Πρόεδρο, την Γραμματεία και τη Γενική Συνέλευση του Τμήματος, με το οποίο αιτούμασταν να εξετασθούν όλες οι αλλαγές που αναλυτικά επισημαίναμε και να διορθωθούν οι υποδεικνυόμενες περιπτώσεις, προς ορθότερη λειτουργία του Τμήματος και διευκόλυνση των φοιτητών.

 

Το αίτημα αναγράφει κάποιες λεπτομέρειες, αρκετά σημαντικές για την κατανόηση όσων αναφέρονται παρακάτω: την ημερομηνία που κατατέθηκε (Δευτέρα 23/02), την επίσημη σφραγίδα έγκρισης από τη Γραμματεία, με ημερομηνία (Τρίτη 24/02), αλλά και τον αριθμό σειράς πρωτοκολλημένου αιτήματος (856).

 

Με μεγάλη έκπληξή μας, χτες (Πέμπτη 26/02), διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, μέσω της οποίας περηφανεύεται τη διεκδίκηση και την επιτυχία της για την αλλαγή του προγράμματος μαθημάτων.

 

Οφείλουμε να ομολογήσουμε την ιδιαίτερη χαρά που μας δημιουργεί το γεγονός αυτό, αφού συνειδητοποιούμε πως η πρότασή μας ήταν ευρέως αποδεκτή και επαναλήφθηκε μετά από δύο μέρες και από άλλη παράταξη (Τετάρτη 25/02). Αυτό δηλώνει, πως το αίτημα που καταθέσαμε εξέφραζε μεγάλο όγκο του φοιτητικού συνόλου και χαιρόμαστε θερμά που οι προτάσεις μας εμπνέουν και έχουν ακολούθους.

 

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το αίτημά μας, δίπλα από το κείμενο, στα “downloads”.

 

Με εκτίμηση,

ΠΑΣΠ Οικονομικού