Η μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε την Παρασκευή με την ανάρτηση του Προγράμματος εξεταστικής με αλλαγές αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα σε όλη την φοιτητική κοινότητα. Γι’ αυτό και σήμερα Δευτέρα 25/6 αντιπροσωπεία μελών της ΠΑΣΠ Οικονομικού επισκέφτηκε την γραμματεία του τμήματος εκφράζοντας παράπονα για την ξαφνική αλλαγή του προγράμματος και την μη εξέταση των μαθημάτων “Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών & την επεξεργασία πληροφοριών” & “Οικονομικές εξελίξεις στην ελληνική Οικονομία”.

Απαιτούμε να βγει άμεσα ανακοίνωση για τα μαθήματα αυτά, διότι έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στις δηλώσεις μαθημάτων των φοιτητών.
Η βασική μας ανησυχία όμως αυτόν τον καιρό, έπειτα τα σημερινά λεγόμενα των υπευθύνων της γραμματείας, καθώς και καθηγητών του τομέα Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομικής, που συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα (για ακόμη μία φορά μοναδικός εκπρόσωπος φοιτητών, ήταν ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΠ) πως τα μαθήματα κορμού από το νέο ακαδημαϊκό έτος θα δηλώνονται και θα εξετάζονται μόνο το εξάμηνο που διδάσκονται, και όχι και τα δύο (χειμερινό, εαρινό). Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο γεγονός, αφού εδώ και χρόνια υπάρχει η δυνατότητα δήλωσης των υποχρεωτικών μαθημάτων και τα δύο εξάμηνα! Εμείς καλούμε την φοιτητική κοινότητα να αντιδράσει, να εκφράσει την άποψη της, (και όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις των οποίων η δράση φαίνεται να έχει σταματήσει από τις 18 Μαϊου…) όπως επίσης καλούμε τα αρμόδιο όργανα του Τμήματος να καλέσουν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του καθηγητές και τους εκπροσώπους των φοιτητών.

 


Τελευταία ανανέωση 25/06 – 16:05

Μετά από ανακοίνωση του Τμήματος το μάθημα “Εισαγωγή στην Επιστημή των Υπολογιστών και τη Διαχείριση Πληροφοριών” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 03-07-2012 και ώρα 19.00-21.00 στα Αμφ. Νομικής 5ος όροφος

Μετά από πιέσεις της ΠΑΣΠ Οικονομικού ακόμα ένα αίτημα ΟΛΩΝ των φοιτητών υλοποιήθηκε.

 

ΠΑΣΠ Οικονομικού

Δύναμη Ανατροπής