Επίθεση με σουγιά δέχτηκε στέλεχος της ΠΑΣΠ-Οικονομικού, από πρώην υπεύθυνο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οικονομικού.

 

Πιο συγκεκριμένα, το παραπάνω περιστατικό συνέβη την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11:45, στην οδό Σταδίου. Πρώην υπεύθυνος της πλέον φασιστικής οργάνωσης του Οικονομικού , οργανωμένος και στην ΟΝΝΕΔ, επιτέθηκε σε μέλος της οργάνωσής μας, με αιχμηρό αντικείμενοτύπου μικρού σουγιά – με ξεκάθαρο στόχο να του προκαλέσει σωματικές βλάβες. Δυστυχώς για αυτόν και την οργάνωσή του, αλλά ευτυχώς για εμάς, το στέλεχος της ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι καλά στην υγεία του. Έχουμε καταδικάσει πολλάκις τέτοιου είδους επιθετικές ενέργειες, οι οποίες χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, καθώς και δρομολόγησης προς τη δικαιοσύνη, όπως και έγινε. Στο συγκεκριμένο γεγονός ήταν αυτόπτες μάρτυρες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που παρευρίσκονταν στη γύρω περιοχή.

 

Τα φασιστικά αυτά στοιχεία δεν έχουν καμία θέση στο δημοκρατικό Σύλλογο Φοιτητών Οικονομικού.

 

Ακόμη μία προσπάθεια των τραμπούκων, με στόχο να φιμώσουν την ΠΑΣΠ Οικονομικού, την πιο δημοκρατική φωνή του Τμήματός μας, έπεσε στο κενό. Τέτοιου είδους επιθέσεις αποτελούν τροχοπέδη για τον υγιή συνδικαλισμό, τον οποίο και προβάλουμε, γι’ αυτό θα μας βρουν σύσσωμους απέναντι τους. Τα μέλη της ΔΑΠ, πιστά στις πάγιες τακτικές τους, αποδεικνύονται άξιοι συνεχιστές των ”Κενταύρων” της ΟΝΝΕΔ, υιοθετώντας απόλυτα τις ενέργειές τους. Άλλωστε στο παρελθόν, τα μέλη της φασιστικής οργάνωσης, μας έχουν συνηθίσει σε παρόμοιες επιθέσεις και απειλές, με αποκορύφωμα το τελευταίο περιστατικό.

 

Τα ψεύτικα και καλοσυνάτα τους χαμόγελα, με μοναδική προοπτική τους την κάλπη, δεν πείθουν πια το Σύλλογο Φοιτητών του Οικονομικού!

 

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού, πιο δυνατή από ποτέ , είναι έτοιμη να μηδενίσει κάθε θρασύδειλο που τολμά να απειλεί τη σωματική ακεραιότητα των στελεχών της. Αναμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, έτσι ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις, όλους τους φοιτητές του Συλλόγου μας, καθώς και τις διοικητικές Αρχές του Τμήματός μας να καταδικάσουν το γεγονός.

 

 

Υπεύθυνα,

ΠΑΣΠ Οικονομικού